ACB

El Barça supera el Río Breogán amb solvència (82-54) i ja és a punt per a la copa

El Barça ha resolt amb solvència la visita del Río Bregán (82-54) i ha superat amb molt bona nota el test previ a la copa de Badalona. Sòlid en defensa, l’equip blaugrana ha dominat el rival de principi a fi (20-12, 15-12, 23-13 i 24-17) i Saras Jasikevicius ha pogut dosificar els seus jugadors més determinants amb vista al torneig del KO. El triomf ha estat coral i els dotze jugadors blaugrana han anotat. Laprovittola, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador i Satoransky (16), el més ben valorat.

Al ritme marcat per Laprovittola, l’equip blaugrana ja ha fet tota una declaració d’intencions només començar (10-0). El conjunt gallec ha necessitat més de 5 minuts per activar-se, però quan ho ha fet, amb recuperació de pilotes i corrent a camp obert, ha replicat amb un parcial de 0-6. Saras ha cridat a l’ordre i el Barça, amb el base argentí en estat de gràcia, ha tornat a prendre la iniciativa abans de tancar el primer quart (20-12). L’altra bona notícia ha estat la reaparició de Sergi Martínez al Palau Blaugrana després de la intervenció al genoll esquerre. L’aler de Rubí ja havia disposat d’uns minuts en el partit de l’Eurolliga de divendres a Bolonya. Cinc punts consecutius de Lukovic han ajustat el resultat (20-17), però el Barça jugava a ratxes i ha aprofitat el seu domini en el rebot defensiu per tornar a prendre embranzida i arribar al descans amb 11 punts de renda (35-24).

El Barça ha encarrilat el triomf en el tercer quart (23-13). El control sota l’anella s’ha fet més evident i l’encert dels blaugrana en els triples ha eixamplat l’avantatge fins al 58-35. En el tram final, Jokubaitis i Nnaji, amb accions espectaculars, s’han afegit a la festa i han segellat el definitiu 82-54.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)