Lliga femenina

Derrota massa clara del Cadí la Seu a la pista del Perfumerias Avenida (63-47)

El conjunt urgellenc ha lluitat i ha tingut possibilitats fins els darrers nou minuts

El Cadí la Seu ha perdut per un clar 63-47 en la seva visita a la pista del Perfumerias Avenida, que ha sumat la sisena victòria seguida. El conjunt urgellenc ha lluitat gairebé tot el partit i no ha cedit fins els darrers nou minuts, quan només estava dos punts per sota. El conjunt de Salamanca ha superat El Cadí clarament en el darrer quart i s’ha emportat el triomf. Tunstull ha estat la màxima anotadora del Cadí amb treze punts.

El primer quart ha estat intens i amb ritme, i a banda del 0-2 inicial de les urgellenques l’Avenida ha manat en el marcador. El conjunt local ha estat inspirat des de la línia de tres punts, ha anotat cinc triples i ha arribat a la màxima diferència de set punts (19-12). En el segon quart el Cadí s’ha situat a només dos punts (25-23), però ha continuat anant a remolc en uns minuts en que els dos equips no han estat encertats i s’ha arribat al descans amb un 29-23, sis punts per sota de les urgellenques.

El Perfumerias Avenida ha sortit amb ganes d’ampliar el seu avantatge en el tercer quart i ho ha aconseguit amb el 38-30, vuit punts de marge. El Cadí ha respost amb un parcial de 0-8 i ha empatat el partit (38-38). Les urgellenques han disposat d’accions per posar-se per davant, però no ho han aconseguit. En els darrers deu minuts l’Avenida ha fet l’esforç definitiu per emportar-se la victòria i s’ha tornat a escapar en el marcador i ha arribat a la màxima diferència de 16 punts amb la que ha aconseguit el triomf, 63-47.