Lliga femenina

El Cadí la Seu sucumbeix en el tram final contra el Casademont (67-74)

Ha portat la iniciativa durant 36 minuts, però ha arribat molt just de forces i un últim quart de 13-24 ha estat definitiu

El Cadí la Seu ha acabat cedint contra el Casademont Saragossa (67-74) en un partit d’alt voltatge en què l’equip aragonès ha acabat imposant la seva major profunditat de banqueta. El conjunt local ha dominat en el resultat durant 36 minuts, però el rival ha arribat més fresc en el tram final i s’acabat emportant la victòria amb un últim parcial de 13-24. Els 22 punts d’Stephanie Watts no han estat suficients contra un rival amb molt més recursos i un joc més coral.

Impulsat pels primers 14 punts consecutius de Watts, el conjunt alturgellenc s’ha apuntat el primer parcial per 23-17. Però en el Sedis no tot havia de passar per l’escorta nord-americana i ja en el segon quart ha aconseguit una altra estrebada gràcies a una jugada de tres punts de Raventós i a un triple de Kovacevic (31-20). El Casademont ha reaccionat i ha pogut ajustar el resultat abans del descans (37-34).

En la segona meitat el partit ha guanyat en intensitat. L’equip de Jordi Acero resistia les embranzides del rival, però ha arribat molt just de forces en el tram final. La tensió s’ha fet notar en els últims minuts, amb tècniques per totes dues bandes, però el Casademont ha tingut més encert i clarividència per emportar-se el triomf final per 67-74 que el mantenen en la part alta de la classificació.