Eurocopa

El Cadí la Seu perd clarament (61-86) contra el Galatasaray en l’anada dels quarts

El conjunt turc ha trencat el partit en el tercer quart amb un parcial de 8-29

El Cadí la Seu ha estat superat amb molta claredat pel Galatasaray en el partit d’anada dels quarts de final de l’Eurocopa (61-86). El conjunt turc ha mostrat tot el seu potencial a partir del tercer quart i ha deixat sentenciat el partit amb un parcial de 8-29. El partit de tornada es jugarà l’1 de març a Istanbul.

El partit s’ha iniciat amb ritme i imprecisions per part dels dos equips, i a tots dos els hi ha costat anotar punts. Després d’un 5-5 el conjunt turc ha fet un parcial de 0-10 i s’ha distanciat en el marcador. S’ha arribat al final del primer quart amb un 12-19. El Cadí ha trobat l’encert en el triple en el segon període, n’ha anotat cinc amb dos de Watts i dos de Bahí. En el Galatasaray McCowan ha començat a intimidar en defensa amb els seus 2,01 m –13 rebots–, i Stevens i Prince han estat encertades en atac amb 13 i 12 punts respectivament en la primera meitat, i ha arribat al descans guanyant per 31-40.

En el tercer quart el conjunt turc ha trencat completament el partit, ha anotat amb facilitat, ha dominat els rebots i s’ha distanciat clarament fins a un 39-69 al final del període, 30 punts d’avantatge. El Galatasaray s’ha situat amb la màxima diferència de 32 punts en l’inici del darrer quart i el Cadí ha respost amb la seva empenta habitual, ha continuat lluitant, i ha fet un parcial de 11-0 (50-71). El conjunt turc ha tornat a estabilitzar la seva diferència en més de 20 punts i s’ha emportat la victòria per 61-86. Pel Cadí Watts ha anotat 14 punts i pel Galatasaray Prince n’ha fet 22.