Eurocopa

El Cadí la Seu es desperta del somni europeu

Bàsquet. Eurocopa. Les urgellenques lluiten en tot moment, però el Galatasaray trenca el partit en el tercer quart i sentencia els quarts de final

Cadí la Seu 61 Galatasaray 86

CADÍ LA SEU:Bahí (12), Ramette (2), Strautmane, Tunstull (8) i Watts (14) –cinc inicial–; Brotons (4), Kovacevic (3), Raventós (13) i Soler (5). 13/37 de 2 punts. 8/29 triples (3 Bahí, 2 Watts i Raventços i 1 Kovacevic). 11/13 tirs lliures. 31 rebots (6 Watts). 14 assistències (4 Soler). 53 valoració (11 Watts i Raventós).GALATASARAY CAGDAS FACTORING:Alben, McCowan (15), Nacickaite (19), Prince (22) i Stevens (18) –cinc inicial–; Bilgic (5), Canitez, Jurjane (4), Pulvere (3) i Yildizhan, 17/32 de 2 punts. 12/29 triples (5 Nacickaite, 4 Prince, 2 Stevens i 1 Pulvere). 16/18 tirs lliures. 47 rebots (23 McCowan). 20 assistències (6 Alben). 110 valoració (28 McCowan i Prince).PARCIALS:12-19, 19-21 (31-40), 8-29 (39-69) i 22-17 (61-86).INCIDÈNCIES:S’ha guardat un minut de silenci pel terratrèmol de Turquia i Síria.

El Cadí la Seu va perdre de manera clara el partit d’anada dels quarts de final de l’Eurocopa a casa contra el Galatasaray Cagdas Factoring per 61-86. El conjunt urgellenc es va despertar del seu somni europeu contra un rival de gran potencial i que va trencar el partit en el tercer quart amb un parcial de 8-29. El Cadí, com fa sempre, va lluitar sempre i es va sobreposar als seus mals moments, però el rival va ser molt superior. Va tenir la baixa de Peña, que encara no està recuperada de la lesió a l’espatlla. El partit de tornada es jugarà el dimecres 1 de març a Istanbul, amb tot decidit.

El partit es va iniciar amb ritme i imprecisions per part dels dos equips, i a tots dos els va costar anotar punts. Després d’un 5-5 el conjunt turc va fer un parcial de 0-10 i es va distanciar en el marcador. Es va arribar al final del primer quart amb un 12-19. El Cadí va trobar l’encert en el triple en el segon període i en va anotar cinc. En el Galatasaray, McCowan va començar a intimidar sota la cistella amb els seus 2,01 m i va acabar el partit amb 23 rebots. En atac van destacar pel conjunt grec Stevens i Prince, i es va arribar al descans amb victòria visitant per 31-40.

En el tercer quart el Galatasaray va trencar completament el partit, va anotar amb facilitat, va dominar el rebot i es va distanciar clarament fins a arribar als 30 punts d’avantatge, 39-69 al final del període. El Galatasaray es va situar amb la màxima diferència de 32 punts en l’inici del darrer quart i el Cadí va respondre. Amb la seva empenta i lluita habitual, les urgellenques van fer un parcial d’11-0 (50-71). El conjunt turc, però, va estabilitzar la diferència en més de 20 punts i es va emportar la victòria per un clar 61-86.

EL PARCIAL

El 8-29 que va encaixar el Cadí en els deu minuts del tercer quart va ser definitiu