Lliga femenina

El Cadí trenca la seva mala ratxa a Sant Sebastià (55-63)

El Cadí La Seu supera el Guipúscoa i posa fi a la ratxa de tres derrotes seguides entre la lliga i l’Eurocopa. La defensa sobre Mariam Coulibaly (3 punts amb una cistella sobre la botzina, quan n’acredita 14,7 per partit) i l’aportació ofensiva de totes les jugadores del Cadí, que anava 40-33 a l’inici del tercer quart, les claus del tercer triomf català aquest curs a Sant Sebastià després de les victòries de l’Spar Girona i el Barça CBS. El Sedis s’apunta, a més, l’average particular perquè a l’octubre havia perdut 72-77 a la pròrroga

Les locals agafen la iniciativa a l’inici (8-2) i arriben a tenir una màxima de 8 (18-10) amb els triples de Claudia Cuic (3/4) al tercer quart (21-15). El 8-0 al segon quart deixa la màxima de 12 a 6:20 per al descans (29-17 Cardaño) i seria la debutant Jelena Vucetic la que tancava la reacció del Sedis al final del tercer quart (36-31, 7è punt de la montenegrina).

El 40-42 de Tunstull és el primer avantatge visitant, a 4:37 per acabar el tercer quart amb un 0-9 de les de l’Alt Urgell. Vucetic a 7:31 enfilava la màxima (46-55) i Raventós la deixava en la barrera psicològica a 3:10: 51-61, temps mort d’Azu Muguruza, incapaç de fer reaccionar les seves jugadores en la segona meitat.