Lliga femenina

El Cadí la Seu remunta a partir de la defensa contra el Movistar Estudiantes (72-67)

El Cadí la Seu ha renascut a partir de la defensa en el tercer quart amb un parcial de 15-5 quan havia arribat perdre de 13 i ha derrotat el Movistar Estudiantes per 72-67, un rival directe al qual supera situant-se setè i fa un pas endavant en la lluita per accedir al play-off pel títol. El balanç entre l’equip de l’Alt Urgell i el madrileny en la lliga femenina s’incrementa a 6-0 favorable a les catalanes. El triangle Bahí (17 punts i 5 rebots), Raventós (16, 2 rebots i 3 assistències) i Strautmane (13 i 6 rebots, amb 21 de valoració) ha estat clau.

El 0-7 de sortida ha obligat al tècnic local Jordi Acero a demanar un prematur temps mort. La dinàmica no s’ha alterat i el Movistar Estudiantes ha marxat al descans amb un marge de 9 punts (33-42), després d’haver arribat a disposar d’una diferència màxima de 13 punts, amb 7/13 en triples i 11 punts de Nadia Fingall amb 2/4 des de 6,75 m en els dos primers quarts. El Cadí, inferior en el rebot en els dos primers quarts i concedint massa tirs exteriors alliberats en defensa, s’ha acostat a 7 punts (30-37) en una reacció tímida. L’equip d’Acero, però, ha afinat la punteria en el tercer quart i ha apujat la intensitat defensiva, millor aque li ha permès posar-se per primer cop per davant amb una cistella de Bahí (45-44), que ja duia 11 punts, a 3:25 del final del quart, que s’ha acabat amb 48-47 amb un triple de Raventós i un parcial total molt il·lustratiu de 15-5. Les madrilenyes s’han refet de l’ofensiva local i han marxat de tres punts a 2:20 del final (57-60). Temps de Jordi Acero. Una cistella de Raventós (61-60 a 1:37) i una antiesportiva a Movistar –dos lliures, un anotat i possessió–a més d’un triple de Bahí (65-60) han aplanat el partit apesar d’una antiesportiva a Raventós a 49 segons del final. El Movistar ha anotat el dos tirs lliure però ha comès falta en atac cremant el que semblava el seu darrer cartutx, tot i que s’ha situat a 3 punts (68-65) amb un triple a 24 segons i ha lluitat fins al final (72-67).