ACB

Pol Figueras: “L’objectiu és recuperar el bon bàsquet”

El Girona no guanya des del 93-76 de l’11 de febrer amb l’Obradoiro

“Recuperar les sensacions” i el ritme que havia ofert el Girona abans de l’aturada per la copa i la finestra FIBA, el mes passat, és l’objectiu amb què els vermells reben aquest dissabte el Baxi Manresa, segons Pol Figueras (1,85 m 1998). El base de la Selva del Camp afirma: “L’objectiu és recuperar el bon bàsquet. Després ja es veurà quin és el sostre però sobretot, tornar a jugar amb intensitat i a tenir aquesta comunió amb Fontajau”. “És un el dia perfecte perquè el pavelló s’ompli i empenyi l’equip” hi afegeix.

Figueras, que dimarts va complir 25 anys, no creu que ni guanyar suposi assegurar-se la permanència ni que perdre els compliqui la vida: “Queden moltes jornades i hi ha uns quants equips per sota però l’ambició és sortir a guanyar cada partit, sigui contra un rival directe o no. “Juguen moltes possessions i molt ràpid, corren i pressionen molt” adverteix el base del Girona, que acredita 3,3 punts en 15 minuts de mitjana, sobe el Baxi Manresa, contra el qual espera que puguin fer “un partit dur i jugar amb molta concentració i intensitat els 40 minuts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)