ACB

El Barça és l’amo i senyor del derbi contra la Penya (87-71)

Els blaugrana han dominat amb autoritat agafant ja 18 punts al tercer quart

El Barça s’ha endut el derbi (87-71) en un partit on ha dominat amb molta autoritat i on al tercer quart ja ha agafat 17 punts de renda i ha fet que el darrer període hagi estat anecdòtic. Satoransky, amb 19 punts i 27 de valoració, ha estat el millor juntament amb Sanli (16).

Els verd-i-negres han arrencat amb una sortida dura (2-6). Però Laprovittola ha liderat amb Mirotic la reacció blaugrana amb un parcial de 16-2 (18-8). La rotació de la Penya però ha donat resultat amb major intensitat i tornant al matx amb Feliz i Parra per empatar el partit (22-22). El Joventut ha tingut molta sort que els blaugrana han fet una sèrie de 3/16 triples amb llançaments molt però molt lliurats. Però en el moment en què han començat a entrar el Barça ha fet un 9-0 (35-26). Al descans 39-30 AMB 5/21 triples del Barça i només 3 punts de Mirotic.

Al tercer quart als verd-i-negres s’han quedat sense energia i els ha costat molt generar accions còmodes de tir i el Barça ho ha aprofitat per trencar el partit després de dos triples seguits de Satoransky (65-47). Els darrers 10 minuts han estat de pur tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)