Lliga femenina

La il·lusió de la copa

Copa. El Barça CBS, debutant, afronta avui a Saragossa els quarts contra l’Avenida (20.30 h), el campió, mentre que l’Spar Girona juga contra el Gernika amb el dubte de Murphy (18 h)

L’Spar Girona afrontarà al Príncipe Felipe de Saragossa la seva novena participació en la copa i el Barça CBS hi irromp per primera vegada en la seva història amb ganes de gaudir del moment i plantar cara a l’Avenida (20.30 h, per Tdp). “Jugar la copa és el premi a la bona temporada i també als èxits de les temporades anteriors”, reflexiona el tècnic Isaac Fernández.

L’equip de Bernat Canut té absències significatives que limiten la seva posició en la graella de sortida però que també l’alliberen de pressió en un curs en què els problemes físics han estat una constant. La darrera ha estatShay Murphy, que diumenge es va trencar un dit de la mà i podria jugar, però amb una fèrula. Se les haurà en els quarts d’avui amb el Gernika (18 h, per Tdp), un rival davant del qual té molt a dir. Si passés se les hauria amb el vencedor del duel entre el Barça CBS i l’Avenida, un dels màxims aspirants al títol amb el permís del València i també del Saragossa. L’Spar Girona ha jugat les sis darreres finals i va ser campió a València el 2021 superant l’amfitrió (72-62), el seu primer i únic títol. Els dos primers partits de quarts d’ahir es van saldar amb el triomf de l’amfitrió contra l’Araski (71-50) i la victòria, també previsible, del València contra l’Estudiantes (69-56).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)