ACB

Rampa d’enlairament

Bàsquet. ACB. El Girona té l’ocasió de canviar la dinàmica i començar a segellar la permanència avui a Múrcia en el probable debut de Jenkins

esa

El Bàsquet Girona té la possibilitat de trencar la mala dinàmica i enllestir definitivament la permanència en els dos pròxims partits. Avui visita l’UCAM Múrcia, conjunt que va derrotar a Fontajau amb solvència (100-86), la primera victòria a casa en la màxima categoria. El dia 9 rebrà el Fuenlabrada, el cuer de l’ACB. Amb un darrer reforç sota el braç –l’escorta nord-americà de 32 anys John Jenkins–, l’equip d’Aíto García Reneses –que espera que tingui una ràpida adaptació– arriba a la cita d’avui amb quatre derrotes seguides i propòsit d’esmena. Al davant tindrà un equip amb tan sols un triomf més (13è 9-15) i que en la darrera jornada va sortir ben escaldat de Granada (88-67). Acumula dues derrotes consecutives. Això sí, va ser capaç en la jornada precedent de superar l’Unicaja, el campió de copa, per 85-80, un triomf de prestigi quan feia quatre dies que s’havia quedat sense Jordan Davis, un dels puntals de l’equip de Sito Alonso. Trice (5/7 triples) i McFadden, dos dels jugadors principals, van estirar del carro. L’equip murcià encadenava llavors quatre derrotes seguides, una de les quals havia estat contra el Betis, penúltim classificat. El Girona, doncs, es trobarà al davant un equip irregular, però generalment fort a casa, fet que remarca Aíto, que assenyala que el Girona s’ha entrenat bé durant la setmana i amb actitud, aspecte que entén que en casos puntuals s’hauria de millorar en els partits. Espera que Jenkins aporti en el tir exterior, un dels dèficits, i també en altres facetes de joc, i elogia el rival: “És molt fort a casa seva i nosaltres hauríem d’estar al mateix nivell que ens entrenem i darrerament no ho hem aconseguit.”

LA PRÈVIA

L’UCAM és un rival molt fort a casa seva. Hauríem d’estar al mateix nivell que ens entrenem
Aíto García Reneses
tècnic del bàsquet girona
Jenkins és un jugador de gran nivell i el Girona té el tècnic de més prestigi de la lliga
Sito Alonso
TèCNIC DE l’UCAM MÚRCIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)