Més bàsquet

Talent internacional al Costa Brava Girona Basket

El torneig de bàsquet base comença avui, s’allarga tota una setmana i té 64 equips

El Costa Brava Girona Basket arrenca avui una altra edició d’un torneig que reuneix talents joves del bàsquet base local i internacional als pavellons gironins. Aquest any, per primera vegades des que es va inaugurar el 2014, el torneig s’allargarà durant tota una setmana, fins al dissabte. Durant aquests sis dies 64 equips d’acadèmies de Catalunya i el món jugaran i gaudiran del bàsquet prop de casa nostra, mobilitzant més de 900 persones. De fet, la representació internacional pel Costa Brava Girona Basket 2023 és gairebé del 50%, una xifra que és tot un al·licient.

El Costa Brava Girona Basket es dividirà en dues categories femenines i tres de masculines, sempre segons l’edat dels participants (mini, aquesta només en nois, infantil i cadet; és a dir, sub12, sub14 i sub16).

Les noies jugaran des d’avui fins dimecres principalment als pavellons de Sarrià i Fontajau, i llavors, entre dijous i dissabte, deixaran pas als seus companys, que ompliran les pistes de Sant Gregori, Salt, Quart, Palau, Vilablareix, Montfalgars i, també, Sarrià. Així doncs, aquesta festa del bàsquet base arribarà a tots els racons de Girona i els municipis circumdants, que un any més se sumen a una iniciativa per fomentar l’esport de qualitat.

El Dubai, amb Middleton

L’equip que recorrerà més distància per competir en el torneig és el Dubai Basketball, que té com a un dels entrenadors tota una llegenda del bàsquet gironí, Darryl Middleton. A l’altre extrem, el de l’equip que menys viatge ha de fer, no cal buscar tan lluny, perquè el nou Bàsquet Girona-Uni Laia Palau també hi participarà.

Entre les acadèmies que hi participen destaquen el Gran Canària, l’Apollo Amsterdam, l’Araski, l’Ulm o el Zalgiris Kaunas. Així, és clar, el Costa Brava Girona Basket no serà una simple festa del bàsquet, sinó que oferirà partits d’alt nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)