Eurocopa

A quatre salts de la glòria

Bàsquet. Eurocopa. El Joventut, amb el record de l’eliminació del curs passat per l’Ulm, rep els London Lions (20 h Esport3) en els vuitens a partit únic

Ha arribat l’hora de veure si s’ha après la lliçó de fa un any quan després d’acabar líders els verd-i-negres van ser eliminats en la primera eliminatòria a partit únic a Badalona contra el Ratiopharm Ulm. La Penya assegura que això ja és història i ara en vol escriure una de gloriosa. Els de Duran són a tres victòries de la final, a quatre de l’Eurolliga, però el primer pas és avui (20 h Esport3 i DAZN) contra un London Lions que ha perdut més partits (10) dels que ha guanyat (8) en la fase prèvia. Els anglesos venen de guanyar el seu perseguidor immediat en la lliga domèstica (83-81) i ja li treuen sis victòries perquè els Lions són líders (30-4) i el Leicester està ja amb 22-10 en una lliga amb només 10 equips. Els principals perills dels anglesos són Sam Dekker (18,9 punts de mitjana), Zubcic (13,1), Koufos (11,8) i Jordan Taylor (10,6). Els verd-i-negres tenen la baixa de Pau Ribas amb un esquinç al turmell que el tindrà KO tot el curs però torna Brodziansky, que tenia gastroenteritis.

LA PRÈVIA

No hem d’estar nerviosos perquè és un partit de bàsquet, el que ho fa són les expectatives que es creen
GuIllem Vives

BALANÇ A L’OLÍMPIC

19-3
victòries
a Badalona: en l’ACB 11-2 i a Europa 8-1 amb derrota contra Bourg
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)