Lliga femenina

JÚLIA SOLER

JUGADORA DEL CADÍ LA SEU

“A la Seu d’Urgell visc pel bàsquet”

“Hem de posar-hi molta intensitat perquè es cansin i no facin el seu joc. Tenen molts punts a les mans”

Amb passat recent a l’Spar Girona, l’escorta del Cadí la Seu Júlia Soler (Banyoles 2001) afrontarà dissabte un derbi especial a casa contra el seu exequip en l’última jornada de la Lliga Femenina, tant pel valor inherent dels punts en la classificació final de la lliga regular com pel valor sentimental.

Com viu els dies previs a un partit molt especial per molts ingredients?
Jugar contra el meu exequip sempre és una motivació afegida i encara més quan ens estem jugant la classificació final de la fase regular, en què som sisenes i podem acabar cinquenes. Si guanyem i el Gernika perd a casa contra l’Ensino seríem cinquenes i ens enfrontaríem al Saragossa.
En cas contrari els podria tocar el València, l’Avenida o l’Uni.
En la situació actual de l’Uni i també pensant en els viatges, preferiria jugar contra les gironines.
S’està demostrant que l’opció de venir al Cadí cedida fa dues temporades, ara ja està fitxada, era la bona.
Des del primer moment vaig veure amb bons ulls l’opció de venir a la Seu i estic molt contenta perquè m’hi sento molt a gust, tant a l’equip com al club i a la ciutat. A més, darrerament tinc molta confiança perquè estic ajudant l’equip.
Què han de fer per vèncer l’Spar Girona?
En la seva situació actual, hem de posar-hi molta intensitat perquè es cansin i no facin el seu joc. Tenen molts punts a les mans. Hem de sortir intenses des del primer moment, cosa que no vam fer ni a la pista del Gran Canària, on després no vam tenir encert en el tir, i tampoc contra l’Araski, partit en què vam remuntar16 punts.
S’ha sentit més professional en termes de dedicació a la Seu?
Sí. Si fa o no fa s’entrena com a Girona però aquí jo he fet un pas personal cap al professionalisme. Em cuido més, visc pel bàsquet. Tampoc és que estigui gaire lluny de casa, però el fet de marxar del meu cercle habitual ha provocat que me n’adonés que calia fer un pas endavant.
Com ha viscut des de la distància la mala sort amb les lesions de l’equip gironí?
Em sap molt de greu perquè són amigues i les aprecio i per tota la gent del club que conec i que ha patit amb aquesta situació. Mai no havia vist res igual.
El seu futur se centra en el Cadí?
Encara no sé on jugaré la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)