Eurocopa

La Penya tomba el London Lions (89-78) i ja és a quarts

Els verd-i-negres han trencat el matx al darrer quart amb un Tomic dominador

El Joventut ha superat el London Lions (89-78) i jugarà dimecres vinent contra el Hapoel Tel Aviv els quarts de final a partit únic a Badalona. Els israelians han superat al Venècia (90-80). El matx d’avui ha estat dominat des del salt inicial per una Penya que ha encadenat cinc triples en els primers cinc llançaments (15-6). Els verd-i-negres però han baixat el seu nivell d’encert i els anglesos han reduït diferències (24-20) tot i que ha estat un miratge perquè amb Guy com a gran referent (10 punts) els verd-i-negres han agafat 16 punts de diferència (39-23). Tot això abans de viure un arbitratge dantesc que ha permès al London Lions acostar-se al marcador abans del descans amb un 0-8 (39-31).

A la segona part, tot i arribar a dominar de 12 punts (55-43) els anglesos han pressionat (64-58). Però ha aparegut Feliz per anotar un triple clau abans de lesionar-se (67-58). La Penya s’ha alliberat i un 2+1 de Tomic (74-58) han sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)