ACB

Festa del bàsquet català a Badalona

Bàsquet. ACB. El Joventut i el Girona, que ha guanyat els tres duels d’aquest curs a la Penya, viuran un derbi apassionant en què es preveu que hi hagi un rècord de públic, amb més d’11.000 espectadors

El Joventut i el Bàsquet Girona viuran avui (20.45 h, Movistar) un derbi en què segurament es viurà la millor entrada del curs a Badalona, que fins ara són 11.194 espectadors en el duel contra el Baxi Manresa. Els verd-i-negres arriben amb confiança després de superar els vuitens a l’Eurocopa. El Bàsquet Girona, amb Aíto, una llegenda també a Badalona, ha tingut tota la setmana per preparar el duel després del triomf obligat contra el Fuenlabrada que li ha tret certa pressió. Els gironins volen allargar la ratxa contra els badalonins, ja que aquest curs els de Carles Duran han perdut els tres partits que han disputat contra el Bàsquet Girona –dos a la pretemporada i el d’anada a Fontajau (79-66)–. Una de les claus del matx serà el duel interior entre Tomic i Marc Gasol. En el partit disputat a Girona el croat va fer el seu pitjor partit del curs (2 de valoració) i eliminat per faltes.

Penya-Hapoel, a les 20 h

D’altra banda, l’Eurocopa va confirmar ahir que el duel de quarts de final de la competició europea serà a les 20 h. Els socis no pagaran i ja s’han venut mil entrades als israelians, que vindran en massa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)