ACB

Miletic: “És una oportunitat per mostrar que podem jugar amb els grans”

El pivot serbi del Bàsquet Girona Dusan Miletic ha admès aquest dimarts que el duel contra “un equip excel·lent” com el Reial Madrid és una “oportunitat” perquè els seus jugadors demostrin que poden jugar contra “els equips més grans” d’Europa. “Jugar contra alguns dels millors jugadors d’Europa és un plaer i una oportunitat”, ha assegurat el pivot serbi, que ha afegit que “no tothom té l’oportunitat de jugar contra equips” d’aquest nivell. El Bàsquet girona visita demà el Wizink Center (20 h) per enfrontar-se al campió.

En aquest sentit, ha insistit que el Madrid té una plantilla “molt bona” i que el xoc no serà fàcil perquè a més és a domicili, però ha apuntat que el Girona encara la visita a Madrid amb positivisme i amb l’objectiu de jugar el millor partit possible i corregir errors respecte als darrers duels. Miletic ha argumentat que el Girona va jugar “molt bé durant un quart i mig” contra el Joventut de Badalona, però “no va ser suficient” i va acabar perdent per 92-64 perquè després va tenir “molts alts i baixos”.

El pivot ha admès que l’equip ha encaixat “derrotes dures” i ha tingut “moments dolents”, però ha afirmat que “la temporada no s’ha acabat” i que el Girona vol aconseguir el màxim de triomfs per escalar llocs en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)