Eurocopa

Partit d’alt risc

Bàsquet. Eurocopa. La Penya afronta els quarts contra el Hapoel Tel-Aviv (20 h) sota màximes mesures de seguretat

La Penya vol tornar avui a una semifinal europea 15 anys després. Per fer-ho haurà de superar una batalla a la pista i a la graderia perquè el partit està qualificat d’alt risc per la presència d’uns 1.600 aficionats del Hapoel Tel-Aviv arribats a Badalona. Les mesures de seguretat seran màximes i els aficionats israelians estaran situats a l’anella superior amb un cordó de seguretat. El Joventut, que aquest curs ha guanyat 21 dels 24 partits que ha disputat entre l’ACB i l’Eurocopa, vol convertir el matx en una festa en un moment de forma òptim dels de Carles Duran, que tindran les baixes de Ribas i Okeke i el dubte de Yannick Kraag, que va rebre un fort cop a l’espatlla contra el Bàsquet Girona.

El Hapoel Tel-Aviv arriba a la cita després d’haver quedat tercer classificat del grup B amb un balanç de 13-5 i havent superat el Venècia en els vuitens (90-80). Els principals perills israelians són l’exjugador del Barça Munford (15,5 punts) i McRae (15,2). En la fase prèvia els israelians han guanyat cinc dels nou partits a domicili. Joel Parra avisa que el Palau Olímpic és territori Penya: “Hem de sortir molt concentrats des del primer minut, deixar clar al Hapoel que aquesta és casa nostra.”

Estadística impecable

La Penya mai ha perdut a Badalona contra un equip israelià: contra el Maccabi (82-80) el curs 1992/1993, contra el Hapoel Jerusalem (93-74 i 84-77) els cursos 1998/1999 i 2003/2004, contra el Hapel Galil Elyon (90-77) el 2005/2006 i contra el Maccabi (98-92) en l’Eurolliga el 2006/07.

1,6

milers

d’aficionats del Hapoel

L’Eurolliga situa tres àrbitres ‘top’ per al matx

L’Eurolliga és conscient que el partit d’aquest vespre és de màxima dificultat i de pressió ambiental. És per això que per evitar problemes ha designat tres àrbitres top: el lituà Gytis Vilius, el croat Tomislav Hordov i l’estonià Rain Peerandi. Dos d’ells van estar en la darrera final four de l’Eurolliga i el principal ha xiulat les dues finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)