Lliga femenina

El Barça CBS i l’Spar Girona obren els quarts amb el derbi

Bàsquet. Lliga Femenina. El Cadí la Seu rep l’Avenida en dues eliminatòries a doble partit

L’Spar Girona i el Barça CBS obren avui el play-off a Sant Feliu de Llobregat (19 h Esport3) amb els precedents que les blaugrana van doblegar tres cops seguits les gironines inclòs en la Lliga Catalana. Les de Bernat Canut volen fer un bon partit per intentar rematar la feina a Fontajau en una eliminatòria en què les d’Isaac Fernández tenen molt a guanyar i poc a perdre. El Barça CBS, evidentment, vol passar eliminatòria, però ja ha fet molt més del que s’esperava quan van assolir l’ascens havent estat en la copa i també en el play-off amb aspiracions d’entrar a Europa el curs vinent.

En la mateixa part del quadre, el Cadí la Seu rep un dels grans favorits al títol, el Pefumerías Avenida (21 h Teledeporte) en una eliminatòria a la qual les de Jordi Acero arriben amb confiança i en un gran moment. Les alturgellenques ja saben què és guanyar aquest curs el Perfumerías al Palau d’Esports (70-63), tot i que van perdre a Salamanca (63-47). Els partits de tornada dels quarts de final seran a Fontajau divendres (19 h) i a Salamanca també divendres (21 h). Els altres emparellaments de quarts són València-Estudiantes i Saragossa-Gernika.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)