ACB

La Penya, impotent davant la superioritat del Madrid (76-86)

Els verd-i-negres han anat a remolc des del salt inicial amb un 10-25 de sortida

La Penya no ha competit com hauria volgut contra un Madrid que l’ha dominat els 40 minuts (76-86). Els verd-i-negres, més pendents del partit de dimecres a la semifinal de l’Eurocopa a Gran Canària, no han estat a l’alçada de les circumstàncies.

Els blancs han sortit llançats i han marcat ràpidament el ritme tan de joc com en el marcador (0-8). El temps mort de Carles Duran no ha servit per canviar la dinàmica i ràpidament els blancs han agafat un màxim avantatge de 15 punts (10-25). Els verd-i-negres ho han intentat tot però sempre han topat amb un equip molt més sòlid. Al descans 38-45. La sortida del tercer quart tampoc ha estat com es desitjava amb un 0-5 d’entrada (38-50). El partit ha estat sempre un voler i no poder pels de Carles Duran que al final del tercer quart han arribat a perdre de 17 punts (54-71). La resta del matx ha estat un pur tràmit pel Madrid que ha arribat a tenir 20 punts de renda (65-85).