Lliga femenina

El Barça CBS no s’arronsa davant l’Avenida (57-64)

Derrota del Barça CBS en l’anada de la semifinal de la Lliga Femenina, que es completa dissabte a la tarda (18 h) a Salamanca amb les vigents campiones disposant d’una renda de 7 punts.

Les blaugrana tancaven el primer quart a remolc (20-21) havent disposat de dos mínims avantatges (3-2 i 20-19) i pel major encert des de 6,75 m de les visitants (3/7, 1/5 les locals). Hambin amb 10 punts (18-19) finalitzava les accions castigant la defensa castellana però cometia la segona a 47 segons. El triple de Rakovic (9 punts i 13 de valoració a la mitja part) ajustava el marcador al final del segon quart (35-37), amb les locals havent estat 6 per sota (31-37 des de l’empat a 29).

La primera falta del tercer quart era la de Vilaró a 4:51 amb un 3-4 de parcial:38-41, triple d’Anderson a 8:02). Fasoula a 3:02 era la següent en anotar 38-44 (2+1) i la mateixa pivot grega tancava el parcial 45-52 amb la màxima visitant amb Anna Cruz anotant els últims 5 punts locals. Hamblin a 6:25 anotava per primer cop des del primer quart (51-54). Carleton des de 6,75 m enfilava la màxima (51-58) però entre Rakovic i els primers punts de Canella a 1:24 el resultat es mantenia obert (57-61). Sílvia Domínguez a 57 segons castigava la defensa blaugrana (57-64)