Lliga femenina

El Barça CBS tanca el curs del seu debut a Salamanca (72-57)

El Barça CBS tanca la seva primera temporada a la Lliga Femenina eliminat a la semifinal pel títol contra l’Avenida, que ja va guanyar a Sant Feliu de Llobregat (57-64) i que aspira a guanyar la seva tercera final seguida. Les blaugrana encaixen un 13-0 al primer quart que envia les opcions d’igualar l’eliminatòria en orris. El 3-14 entre el final del primer quart i l’inici del segon deixava les castellanes per sota (23-24) després d’una màxima de 10 (20-10) que igualaven al tercer (46-36) i superaven en l’últim (59-47 i 68-52) abans que les visitants acabessin esgotades i amb Isaac Fernández traient les jugadores menys habituals (72-57, Bermejo).

L’Avenida necessita més de quatre minuts per anotar (2-5 Reisingerova) i amb els triples de Vilaró a 5:17 i Domínguez a 5:02 e sposa per davant en el marcador. Rakovic amb addicional i Hamblin –comet la segona a 4:23 (11-5 2+1 de Vilaró)– havien escurçat la diferència a l’inici però Isaac Fernández havia d’aturar el partit a 3:42 amb el 13-0 encaixat i era Guerrero la que tancava el 2-7 del final del primer quart (22-17).

El parcial creixeria fins el 3-14 (23-24, Guerrero) fins que Andrea Vilaró a sis minuts i mig per la mitja part anotava la primera cistella local en joc (26-24) davant la defensa zonal del conjunt del Baix Llobregat, que veia com Hamblin es carregava amb la tercera a 4:08 quan duia 41 segons al parquet (4-9 faltes) enmig d’un 7-0 (30-24) que estabilitzava la diferència (34-28).

El triple d’Ainhoa López a 5 minuts per acabar el tercer quart (46-39) rebaixava la màxima en contra i obria un 0-9 que completava Anderson (46-45) i que feia reaccionar les locals: 54-47. El tercer de Domínguez enfilava la diferència a la dotzena a l’últim quart (59-47) i, amb el dipòsit buit es veia 16 avall (68-52 amb el triple de Nogic)