Eurolliga

Més víctimes de la batalla

Bàsquet. Eurolliga. El rival del Barça a semifinals tindrà baixes segures: si és el Madrid, Deck s’afegeix a Yabusele, i si és el Partizan, no jugarà Avramovic

El Barça continua esperant rival mentre descansa a casa després de solucionar per la via ràpida la seva eliminatòria contra el Zalgiris. El que és segur és que el rival que toqui als blaugrana en la semifinal de Kaunas de la final a quatre hi arribarà amb alguna baixa. Si és el Partizan, no podrà comptar amb Aleksa Avramovic, que es va fracturar un dit de la mà en una mala caiguda en el tercer partit, quan anava a fer un tap. L’únic que sí que recupera el Partizan, i no és poc, és la seva estrella Punter, que ja jugarà el cinquè partit després dels dos de sanció de la baralla històrica viscuda al Wizink Center. En el cas que el rival del Barça en la semifinal sigui el Madrid, qui no jugarà tampoc és Gaby Deck, de qui ahir es va fer oficial que té un trencament del lligament lateral intern del genoll esquerre, després de caure-li Leday al damunt de la cama. A Deck se li ha d’afegir la baixa ja coneguda del boxejador Yabusele, sancionat amb cinc partits. D’altra banda, el cinquè i definitiu partit entre el Madrid i el Partizan, que es jugarà al Wizink Center, es va canviar de dia després de negociar amb l’Eurolliga per no coincidir dimarts amb el partit de Champions de futbol que el Madrid ha de disputar contra el Manchester City de Pep Guardiola.

Esgotats els 500 abonaments

Només 48 hores després de la classificació per jugar per tercera vegada seguida la final a quatre, el Barça va anunciar que s’han esgotat els 500 abonaments de què disposava el club blaugrana per a Kaunas del 19 al 21 d’abril. Per evitar que hi hagués problemes es van posar a la venda abans de saber-se que el Barça es classificaria. El Barça està treballant per intentar aconseguir algun abonament més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)