ACB

El Girona pot segellar avui la permanència

El Bàsquet Girona ha de guanyar el Tenerife i que el Granada perdi; la Penya juga a la pista d’un Saragossa en terra de ningú

“No depèn només de nosaltres, sinó del que faci el Granada o el Betis o el Manresa... Ens hem de concentrar, no en l’especulació, sinó en el que hem de fer nosaltres en cada moment del partit”, deia Aíto en la prèvia del Girona - Tenerife d’avui (19.30 h per M + Deportes), una jornada en què el conjunt gironí es pot assegurar la permanència matemàtica si el Granada perd a Santiago de Compostel·la i Fontajau celebra la vuitena victòria del seu equip en la lliga. Seran dubte fins a última hora Marc Gasol, que ja es va perdre l’últim partit, i Taylor.

D’altra banda, el Joventut vol tallar avui (18 h Movistar) una ratxa de tres derrotes seguides i de quedar fora de la final de l’Eurocopa amb un partit contra un rival que està ara mateix en terra de ningú perquè no té possibilitats de play-off i està virtualment salvat. Els aragonesos no disposaran del jove, i una de les sensacions, Aday Mara, de baixa perquè està jugant el campionat d’Espanya júnior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)