ACB

Quarta derrota seguida de la Penya, a Saragossa (87-77)

Els verd-i-negres han estat sense intensitat i els aragonesos els han dominat des del salt inicial

La Penya ha encadenat la quarta derrota consecutiva a Saragossa (87-77), on ha pagat una primera part poc intensa i sense energia que ha fet que els aragonesos agafessin confiança. Els de Carles Duran tornaran a jugar dijous vinent a Badalona contra el Baskonia.

Els badalonins no han començat intensos i això ha fet que el tècnic fes ja rotacions al minut tres. Els verd-i-negres no han millorat, han perdut moltes pilotes als primers 20 minuts (10) que han facilitat contracops fàcils dels aragonesos i dos triples seguits en transició de Yusta i Simanic ha provocat la màxima renda del Saragossa (38-29). La passivitat defensiva de la Penya ha estat alarmant en aquesta fase i una cistella al darrer segon de Hlinason ha segellat el màxim desavantatge del Joventut al descans (43-29).

Santi Yusta ha continuat castigant als verd-i-negres amb dos triples seguits que ha fet que la renda es disparés fins als 16 punts (51-45). La reacció ha arribat amb un canvi de xip en defensa i una cistella de Vives ha situat la Penya a només quatre punts (55-51). Però 5 punts seguits de Jovic han tornat a situar les coses al seu lloc (60-51). El parcial ha continuat creixent fins a un 13-0 (68-51). L’últim quart ha estat un voler i no poder de la Penya.