Eurolliga

L’Olympiacòs, a la ‘final four’

Eurolliga. El Barça ja sap quin serà un dels rivals a Kaunas i avui sabrà si ha de repetir semifinal contra el Real Madrid o si li toca el Partizan

L’Olympiacòs de Georgios Bartzokas va derrotar ahir el Fenerbahçe per 84-72 en el cinquè partit de la sèrie de quarts i serà un dels rivals del Barça en la final four del 19 al 21 de maig. El triangle format per Sloukas (22 punts, 6 assistències i 27 de valoració), Vezenkov (17 punts) i Papanikolaou (14 i 11 rebots) va catapultar el conjunt grec. Avui, el Madrid (21 h) juga a casa contra el Partizan també en el cinquè duel després de perdre els dos primers partits a casa i de recuperar el factor pista a Belgrad. El Mònaco, per la seva banda, rep el Maccabi (20 h) en l’altra sèrie que acabarà de configurar les semifinals. El Barça, que en els dos cursos precedents va esgotar els cinc duels de quarts de final, és l’únic dels equips que ha passat amb un 3-0 contra el Zalgiris.

Higgins, operat

Cory Higgins (Barça) va ser operat ahir amb èxit dels seus problemes a la columna lumbar i el club va confirmar que serà baixa fins a final de temporada. Serà, sens dubte, una baixa sensible per al conjunt de Saras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)