Eurolliga

Qui millor per al Barça que Saras?

Bàsquet. Eurolliga. Jasikevicius, que tenia renovació automàtica si guanyava el títol, és encara l’opció número 1

La bufetada ha estat gegant, però abans de prendre decisions s’ha de tenir el cap fred. Jasikevicius tenia renovació automàtica si guanyava l’Eurolliga. No l’ha segellat. Però hi ha algun entrenador millor per al Barça que Saras ara mateix? D’un any a l’altre el lituà ha millorat coses que se li criticaven. Ha tingut una bona gestió del vestidor, Mirotic no ha tingut tant pes –tot i ser el líder– però ha sumat moltes altres peces. Ha sabut gestionar estats de forma, moments de la temporada, i la realitat és que es va arribar a la final four en un moment òptim i ideal. Per això la patacada ha estat a l’altura de les expectatives que s’havien generat. I Saras també va canviar les crítiques que havia fet als seus jugadors en públic en alguna ocasió i ara entona més el mea culpa, quan toca. No s’ha d’oblidar que després de quatre anys al Zalgiris de primer entrenador (2016-2020) només porta tres anys en un club top com el Barça i ha estat a les tres final four. El lituà ha disputat 10 fases finals (6 com a jugador i 4 com a tècnic).

Pel que fa al capítol de la plantilla, queden moltes coses per decidir. Kuric, Sanli i Tobey acaben contracte i no es compta amb ells, i caldrà veure què passa amb Higgins, amb un any més, i si Mirotic accepta reducció del seu contracte, desorbitat pel moment econòmic del Barça. Hi ha 4 joves cedits: Juani Marcos i Rafa Villar (Lleida), Caicedo (Granada) i Ubal (Bilbao).

Final Madrid-Olympiacòs

El botxí del Barça intentarà rematar la gesta a la final contra un Olympiacòs que no guanya el títol des del 2013, amb Bartzokas precisament a la banqueta grega.

BAIXES

Acaben contracte Kuric, Tobey i Sanli i no se’ls vol renovar

MIROTIC

El seu contracte és desorbitat pel moment econòmic actual del Barça

El Madrid, la bèstia negra també júnior

El Barça va quedar fora de la final de l’Eurolliga júnior en perdre per 72-54 contra el Madrid. Els blancs jugaran avui la final contra el Next Generation Team, una selecció de valors europeus dirigits per l’ex Barça Koponen. Els de Roger Grimau no van tenir possibilitats tot i els 18 punts i 20 de valoració de Jakucionis. D’altra banda, la Penya va tancar la seva participació sense cap triomf: Joventut-Mega de Belgrad (75-94).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)