Eurolliga

Llull dona l’Eurolliga al Madrid amb un tir a 3 segons pel final

Un triple de Sergio Rodríguez, determinant al final, a manca de 22 segons ha estat decisiu

El Madrid, sense Yabusele, ni Deck ni Poirier, ha aixecat el títol de l’Eurolliga en un final que només pot signar un equip com el blanc. Amb remuntada i una cistella de Llull a tres segons pel final. Sloukas ha tingut el darrer tir però ha errat.

L’Olympiacòs ha fet una sortida explosiva amb cinc triples consecutius, tres d’ells de Canaan i un Vezenkov actiu (9 punts) posant pressió al Madrid (24-12) Però els blancs, demostrant el seu caràcter, han tingut paciència i amb l’entrada de Rudy i generant dubtes amb canvis defensius s’han posat per davant (29-31) després d’una cistella de Sergio Rodríguez. En aquesta fase Hezonja ha estat vital. Abans del descans però tot estava igualat (45-45).

Al tercer quart Canaan ha continuat el seu festival amb dos triples seguits i una cistella en contracop (57-52). Vezenkov, que potser ha jugat el seu últim partit amb els grecs abans d’anar a l’NBA, ha clavat un triple (68-61) i amb tècnica a la banqueta blanca. En aquesta fase dos triples seguits de Causeur i un 2+1 de Sergio Rodríguez ha mantingut viu el Madrid (74-70). Els grecs però han perdonat i amb 74-73 després d’un triple de Sergio Rodríguez l’Olympiacòs no ha buscat Vezenkov i se l’ha jugat equivocadament Fall que ha errat. L’última possessió ha estat pel Madrid amb 12 segons. Llull ha assumit els galons i ha anotat una cistella de les que només pot fer ell davant el gegant Fall. A 3 segons pel final l’Olympiacòs ha tingut el tir guanyador però Sloukas ha fallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)