LEB Or

El Prat Joventut no vol renunciar a la LEB Or

Bàsquet. LEB Or. El president talla els rumors sobre la venda de la plaça dient que es reunirà amb l’Ajuntament

El Prat va certificar dissabte el seu retorn a la LEB Or. Ho va aconseguir a la pista. Ara queda la feina als despatxos per cobrir el pressupost necessari. Però 48 hores després ja han aparegut els rumors de l’interès de clubs per comprar la plaça. El president del Prat, Arseni Conde, va desmentir ahir les informacions: “Quan passin les eleccions em reuniré amb l’alcalde del Prat que surti escollit per exposar-li que per pujar necessitem 45.000 euros més. No ens suïcidarem, volem les garanties de cobrir les despeses. El Melilla, que ha baixat, tenia un pressupost de 800.000 euros, més del doble del que teníem nosaltres a LEB Plata.”

Conde també té pendent una reunió amb la Penya per veure quines intencions hi ha: “Amb el Joventut tenim bona sintonia des de fa quasi 20 anys, hem de veure si tenen jugadors per a LEB Plata. Tenen contracte Suurorg i Okeke; acaba Buljan, però ens interessa, i cal veure què fan Prey o Conrad –que té ofertes d’universitats nord-americanes– per saber si encaixen a la LEB Or.”

Lleida, per l’ACB

L’ICG Força Lleida disputarà els quarts contra el Valladolid al millor de cinc partits amb el factor pista val·lisoletà. Després hi ha una final four. Avui és el dia límit per presentar candidatures. Els quarts estan marcats per un dramàtic Estudiantes-Burgos en què un fracassarà, Corunya-Guipúscoa i Palència-Alacant. El Wizink Center semblava la seu amb més possibilitats.

Berni Álvarez deixa el CBT 13 anys després

Tot i aconseguir l’ascens a la LEB Plata amb el CB Tarragona, la llegenda del bàsquet tarragoní ha decidit posar punt final com a entrenador del club. Berni Álvarez té compromisos polítics perquè podria entrar al govern de la ciutat. Fins ara era regidor però a l’oposició. Ara aspira a entrar amb el PSC a manar a l’Ajuntament i ho veu incompatible amb la feina de tècnic del CBT.

L’Hospitalet busca recursos

El club barceloní, que també va pujar a la LEB Plata, s’ha posat com a data límit per aconseguir els recursos per jugar a la nova categoria l’11 de juny, com va comunicar ahir a través d’un escrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)