ACB

Marc Gasol: “La meva il·lusió és gaudir”

“Tenim moltes ganes de celebrar-ho amb l’afició i que la gent es senti orgullosa, que la tensió dels darrers dies que és normal i potser innecessària. La meva il·lusió és gaudir el partit i viure’l d’una manera especial” diu en la seva compareixença el president del Bàsquet Girona, abans del partit d’aquest dimecres amb el Baskonia que tanca la primera temporada del club a l’ACB.

Gasol reconeix que el primer equip és el que centra l’atenció de l’entitat però que la prioritat és la base “per als propers 5 - 10 anys”. “Content sobretot pels companys” és com recorda el desenllaç del partit a Saragossa, el que permetia a l’equip lligar la permanència matemàtica. “Tot repte que aconsegueixes assolir també et dona confiança” posa en valor el pivot, apuntant el rol de Jaume Sorolla en les pròrrogues.

“Estic disponible i per a mi és important acabar la temporada amb els companys a la pista. Em sento un privilegiat amb 38 anys i compartir-ho amb tota la gent de Fontajau” diu Marc Gasol (2,15 m, 1985), que ha acreditat 10,8 punts i 5,8 rebots (16,7 de valoració) en 24:52 de mitjana en els 29 partits que ha jugat. La decisió de seguir o no diu que la prendrà amb temps i recorda que la temporada passada l’equip l’acaba a final de juny i que a l’agost ja començava a entrenar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)