Lliga femenina 2

El CEEB Tordera, sense Kendall Martin a la fase d’ascens

La FEB no permet al CEEB Tordera, el vinculat de l’Spar Girona, comptar amb Kendall Martin en la fase d’ascens a la Lliga Femenina 2 que disputa des d’aquest dijous a Màlaga. La jugadora de l’equip que entrena Marc Delemus va canviar de sexe i ha pogut disputar tota la temporada de copa Catalunya, la competició que van guanyar fa deu dies a Manresa.

La FCBQ es regeix pel DNI i com que en les dus primeres jornades no el tenia en ordre els partits es van tornar a jugar. Ara, com que la fase d’ascens ja forma part de la competició estatal, la FEB es regeix pel criteri de la FIBA i impedeix a Martin jugar amb el Tordera malgrat en la seva documentació hi aparegui com a dona.

La comissió legal i mèdica de la FIBA treballa en el desenvolupament d’una normativa aplicable i recomana a les federacions que s’abstinguin de pendre cap desició al respecte fins que no hagi establert el seu propi marc legal i jurídic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)