ACB

La Penya jugarà els quarts contra el Baskonia (73-62)

Els verd-i-negres han perdut a Granada i els andalusos salven la categoria perquè el Betis perd

La Penya, sense Ellenson amb gastroenteritis, jugarà els quarts de final dissabte (18.30h) contra el Baskonia una sèrie al millor de tres partits. A Badalona es jugarà dimarts (21h) i en cas d’un tercer partit definitiu seria el dissabte 3 de juny a la pista vitoriana. Els verd-i-negres han perdut a Granada (73-62) i els andalusos s’han salvat del descens. Baixa el Betis que ha perdut a la pista del Madrid.

Els andalusos, amb tota la pressió del món, ha arrencat molt desencertat sobretot la seva gran estrella Thomasson (0 punts i -6 de valoració) i això ha permès a la Penya agafar vuit punts de renda (7-15). Però els andalusos, amb el suport d’un Palacio de Deportes amb un ambient increïble, ha capgirat la dinàmica amb Maye i Caicedo com a referents (28-24). Abans del descans però els de Carles Duran s’han tornat a posar per davant amb Tomic com a referent (31-35). Al tercer quart s’ha mantingut l’avantatge de la Penya que ha arribat a ser de 9 punts (42-51). El Granada ha reaccionat i un triple de Lluís Costa ha empatat el matx (52-52). Un contracop de Caicedo ha capgirat la dinàmica amb un 2+1 amb falta de Kraag (55-52). Als últims minuts el Granada ha explotat i la Penya s’ha enfonsat definitivament enmig de la festa andalusa per la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)