ACB

Ningú ho vol veure

Bàsquet. ACB. La junta del Barça parla de retallades i es focalitza en el contracte fora de mercat de Mirotic

Les retallades en les seccions també formen part del fair play financer que ha de complir el Barça. Aquest és un aspecte clau que tothom sap i que ahir va tornar a quedar palès en la junta directiva que va fer el Barça. Però en cap moment es va parlar de noms, en cap moment es va parlar de Mirotic ni tampoc de percentatges. El que sí que és una evidència és que el montenegrí és el principal focus perquè el sou que cobra és superior al de molts futbolistes del primer equip i perquè en els dos anys que li resten de contracte les quantitats encara es disparen més. Sabent tot això, no va sorprendre Mirotic després de la final four de Kaunas quan va ser clar en les seves declaracions: “Tinc contracte però no està a les meves mans què és el que passarà, soc molt conscient de les coses que estan passant dins el club.”

A tot això, s’hi ha de sumar que els de Jasikevicius no només no han guanyat l’Eurolliga a Kaunas, sinó que no l’han guanyat amb Mirotic. Les úniques sortides a hores d’ara serien les de Sanli, Kuric i Tobey però perquè acaben contracte. La de Mirotic és la prioritària però també sembla que s’ha de solucionar el cas de Higgins –ara lesionat i amb una de les fitxes més altes– i Kalinic. Un altre punt que també va evitar haver de negociar va ser que Jasikevicius tenia una clàusula de renovació automàtica si guanyava l’Eurolliga. En no fer-ho, ara es poden negociar de nou les condicions d’un hipotètic nou acord.

Jokubaitis, Nnaji i l’NBA

Tot i que es vol donar continuïtat al projecte, hi ha peces que no depenen del club. Un seria el lituà Jokubaitis, que no ha amagat el seu desig de jugar en els Knicks. L’altre, Nnaji, que marxaria segur si està entre els 15 millors del draft.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)