ACB

La Penya, a punt

Bàsquet. ACB. Visita la pista del Baskonia, al qual va eliminar en quarts de copa, amb l’objectiu de conquerir el factor pista

La Penya vol recuperar sensacions avui al Buesa Arena (18.30 h) contra el Baskonia, segon classificat de la fase regular de l’ACB, contra el qual es juga l’accés a les semifinals en una sèrie de quarts al millor de tres en què el gran objectiu d’avui és sumar una victòria que li permeti recuperar el favor pista. El segon partit es jugarà dimarts a Badalona (21 h). El tercer partit, si fos necessari, es jugaria el dia 3 a Vitòria (18.30 h). La Penya va derrotar el Baskonia a casa en els quarts de copa, però va caure en els dos partits de la fase regular: 84-83 i 77-86. Howard (16,1 punts per partit) és el màxim encistellador del conjunt basc.

L’entrenador del Joventut, Carles Duran, va manifestar: “Arribem amb molta il·lusió, però amb poca benzina. Tenim mancances de jugadors, Ribas i Ellenson, i això ens limita molt, però també moltes ganes d’afrontar aquest gran repte.” Ellenson va ser baixa de darrera hora per una intoxicació alimentària i va ser hospitalitzat. El tècnic va explicar el que han de fer per intentar guanyar: “Defensivament hem de ser molt sòlids, defensar bé la línia de tres i anar molt bé al rebot.” Duran va destacar que aquest curs sempre han competit contra el Baskonia: “Confiem en la nostra manera de ser, sabent la dificultat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)