ACB

La Penya, amb un Guy brutal (36 punts), fa saltar la sorpresa a Vitòria (91-99)

Els verd-i-negres tindran dimarts a Badalona una ocasió d’or per eliminar el Baskonia i ser semifinalista

La Penya ha fet saltar la sorpresa a Vitòria, situa el 0-1 als quarts de final després de guanyat el Baskonia (91-99) i dimarts, a Badalona (21h), tindrà l’oportunitat única d’eliminar els vitorians i classificar-se per a la semifinal. Kyle Guy ha estat històric amb 34 punts i 9 triples.

Sortida excel·lent de la Penya amb tres triples seguits i agafant un màxim avantatge de 10 punts (5-15) provocant el temps mort de Peñarroya. Els verd-i-negres han continuat amb encert amb 6/8 de dos i 5/8 triples amb Guy com a gran referent (11 punts). Els de Carles Duran han agafat 12 punts (16-28). El festival de Guy, que ha anotat 20 punts amb 6/9 triples increïbles en els 12 primers minuts, ha donat un nou màxim avantatge (16-32). Els vitorians han reaccionat aprofitant un moment de desencert i poca agressivitat de la Penya (35-40). Però ha tornat a fer un pas més el Joventut per agafar 11 punts de renda (37-48) abans del descans (39-48).

Després del descans ha continuat el festival de triples de la Penya (12/18) però també del Baskonia (56-67). Els de Carles Duran han continuat sent molt sòlids i intel·ligents sense forçar el triple buscant sempre la millor opció. Una cistella de Birgander ha tornat a encarrilar el matx (60-75). Als verd-i-negres no els ha pesat la pressió i amb Guy com a referent ha rematat la feina tot i que el Baskonia ha retallat la renda fins a 5 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)