LEB Or

El Força Lleida se sent “estafat” pel desenllaç a Valladolid

Es queixarà a la FEB per l’anul·lació d’una falta al límit del temps en el segon partit de l’eliminatòria (2-0)

El Força Lleida ha emès un dur comunicat de queixa després del desenllaç del segon partit del play-off d’ascens a Valladolid, d’on surt amb un 2-0 advers en l’eliminatòria. El president, Albert Aliaga, és molt contundent: “Ens sentim estafats. No és un simple error, i per respecte a tots els abonats i abonades i als jugadors i tècnics engegarem totes les accions esportives davant la FEB, o fins i tot fora d’aquest àmbit, per defensar els nostres interessos”.

La polèmica ve de l’última acció. Amb igualtat en el marcador (80-80), un dels àrbitres xiula una falta al jugador del Lleida Vucetic, que estava fent un llançament. Els tirs lliures li haurien donat la possibilitat de guanyar, però els àrbitres, després de parlar amb la taula, decideixen que la falta era fora de temps i l’anul·len. En la pròrroga, el Valladolid aconseguia el 2-0 (86-83).

El comunicat

“Des del Força Lleida emprendrem les accions legals que corresponen i que estiguin al nostre abast davant la FEB arran la darrera jugada del 4t Quart.

Quan faltaven 0,7 segons per al final del partit i amb el lluminós 80-80, un dels àrbitres xiula una falta sobre el jugador de l’ICG Força Lleida Vasilije Vucetic mentre feia un tir des de sota cistella. El jugador del conjunt lleidatà disposava de tirs lliures, però instants després els col·legiats parlaven amb la taula i es decidia que la falta havia estat fora de temps i, per tant, s’anava a la pròrroga.

Des del club creiem que no ha estat una simple errada i demanem que es preservi els valors i l’ètica en l’esport”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)