LEB Or

L’ICG Força Lleida no falla i força el quart partit (77-71)

Els de Gerard Encuentra situen l’1-2 als quarts de final i dissabte poden empatar també a Barris Nord

L’ICG Força Lleida, que abans del partit ha sabut que li denegaven la impugnació del segon partit on van patir un robatori absolut en no donar una personal de tir clarament dins del temps reglamentari, ha forçat el quart partit dels quarts de final que es jugarà dissabte també al pavelló de Barris Nord (19h). Els de Gerard Encuentra han situat l’1-2 a la sèrie amb un triomf convincent que han dominat des del salt inicial (77-71). L’ICG Força Lleida ha fet una primera part impecable agafant 17 punts de renda (44-27). A la segona meitat semblava el partit trencat quan els lleidatans dominaven de 18 punts però el Valladolid, liderat per Sergio De la Fuente, s’ha situat a només dos punts (63-61) a dos minuts pel final. Ha estat llavors quan ha aparegut Jaume Lobo juntament amb Juani Marcos (15 punts) per capgirar la dinàmica. Un triple de Bakovic ha sentenciat (69-61).