NBA

Els Heat assalten el Ball Arena i empaten la final contra els Nuggets (108-111)

Els Denver Nuggets de Nikola Jokic han claudicat aquesta matinada hora catalana davant dels Miami Heat (108-111), que han assalt el Ball Arena, empaten la sèrie final de l’NBA (1-1) i recuperen el factor pista. El polivalent serbi ha tornat a demostrar la seva vàlua amb 41 punts, 11 rebots i 4 assistències però no ha pogut frenar el joc coral dels visitants liderats per Gabe Vicent (23 punts), Jimi Butler (21 punts i 9 assistències), que ha impedit que Jamal Murray forcés la pròrroga amb un triple amb una gran defensa, i Bam Adebalyo (21 punts i 9 rebots). El 0-7 de sortida, amb el públic local dret durant dos minuts i mig–no s’asseuen mai fins que el seu equip anota–ha estat premonitori, tot i que els de Michael Malone han reconduït amb solvència la situació durant el segon quart a partir de la millora defensiva i un major ordre atacant i han arribat a la mitja part amb avantatge (57-51). El 25-36 del darrer quart ha sentenciat el partit. els Nugets, però, han tingut una darrera possessió d’onze segons en què el seu tècnic no ha demanat temps mort quan n’hauria tingut l’oportunitat. La sèrie final, al millor de set partits, es trasllada ara a Miami –dos partits –, on la matinada de dijous hora catalana (02.30 h) es jugarà el tercer partit.