Lliga femenina

Morgan Bertsch (Mechelen) reforç de nivell per a l’Spar Girona

La nord-americana Morgan Bertsch s’uneix a l’Spar Girona, que hi ha arribat a un acord per una temporada. Bertsch arriba a Girona després d’haver completat una molt bona temporada amb el Kangoeroes Mechelen, un dels rivals que va tenir l’Uni en l’Eurolliga. De 26 anys i 1,90m d’alçada, la nord-americana ha fet una mitjana de 17,3 punts, 4,9 rebots, 2,3 assistències i 16 de valoració per partit a l’Eurolliga.

“Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Morgan Bertsch. És una jugadora que arriba del Kangoeroes Mechelen. Té perfil de tres/quatre, jugadora de llarga envergadura i polivalent. Ajudarà a posicions exteriors i interiors. Bona mà i molt capaç de fer moltes coses. Serà una de les sensacions d’aquesta lliga. Ho demostra el fet que s’hagi quedat jugant als Chicago Sky de la WNBA”, ha valorat la directora esportiva de l’Spar Girona, Laia Palau. Bertsch, autora de 17 punts en cadascun dels dos partits de la fase de grups contra les gironines, competeix ara a la WNBA amb els Chicago Sky, amb Rebekah Gardner. La mitjana deBertsch a la WNBA és de 5,3 punts, 3,7 rebots i 2,3 assistències per partit.

Morgan Bertsch és el cinquè fitxatge de l’Spar Girona, després de Sandra Ygueravide (Gernika), Laura Peña (Cadí), Regan Magarity (Landes) i Marta Canella (Barça CBS).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)