FCBQ

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

PERMANÈNCIA

La defensa del Palamós permet forçar el tercer partit

Va haver de suar sang, però el Palamós va poder igualar la sèrie de permanència i s'ho jugarà tot a una carta el cap de setmana vinent a Martorell. Ahir tot feia bona pinta d'entrada, amb un primer quart espectacular dels locals, en què el treball en defensa i el joc alegre en atac els va permetre agafar un gran avantatge. De mica en mica, però, els visitants van entrar en el partit. Hi va contribuir el fet que el Palamós estigués en bonus aviat en el segon quart i, sobretot, el domini en el joc interior –sobretot en rebot d'atac– del Martorell. Tant és així que quan faltava poc més d'un minut els baixempordanesos perdien per 68-72 i la possessió era del rival. Aquí es va recuperar la millor versió defensiva, la del primer quart, i un parcial de 10-0 va liquidar el partit i va empatar la sèrie.

PALAMÓS
78 (1)
MARTORELL
72 (1)
PALAMÓS:
Martinench (6), Escrihuela (6), Gubert (10), Nieto (19), Basart (8) –cinc inicial–; Brazo, Cubells (4), Acero (14), Riera (6), Manel, Curto (5) i Cebrián. 6 triples: 3 Acero, Riera, Gubert i Curto. 16/19 tirs lliures. 27 faltes.
MARTORELL:
Pines (5), Claramunt (16), Palou (9), Vico (9), Fuentes (16) –cinc inicial–; Fontanals, Martín, Alà (10), Guerrero (3), Otero (4), Padrós i Cobacho. 7 triples: 3 Fuentes, 2 Claramunt, Pines i Alà. 21/32 tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
20-4, 33-29; 53-54 i 78-72.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)