ACB

ACB

Uns marxen, altres arriben

Ricky Rubio anuncia avui que deixa el Barça pels Wolves (NBA)

A la Penya, Maldonado s'acosta: «Una oferta? Em faria il·lusió»

Aquest migdia (12.00 h) a la sala de premsa del Camp Nou Ricky Rubio anunciarà la seva decisió: marxa a l'NBA. Els Timberwolves de Minnesota l'esperen dos anys després de ser elegit al draft amb el número 5. El base del Masnou havia deixat la Penya per anar al Barça i va signar un contracte per cinc temporades amb sortides assequibles després del segon any. Després d'haver-ho guanyat absolutament amb només 20 anys, Ricky Rubio necessita nous reptes, i els buscarà travessant l'Atlàntic. Ricky haurà de pagar aproximadament un milió d'euros, que podria ser que pogués pagar en terminis. Ricky, que es va convertir en el traspàs més important de la història del bàsquet europeu –la Penya va rebre 3,7 milions d'euros–, fa realitat el seu somni de jugar a l'NBA, on coincidirà amb els germans Gasol.

D'altra banda, també comencen a perfilar-se coses a Badalona. Des de l'adéu de Pepu Hernández, encara no oficial perquè el club li deu la meitat de la fitxa dels últims cinc mesos, el club està buscant un recanvi a la banqueta. El tècnic de Sant Adrià de Besós va assegurar ahir que no ha rebut cap oferta: «Em faria il·lusió i l'estudiaria; sí que motiva treballar amb jugadors joves, però s'han de parlar moltes coses, perquè el que està clar és que no es pot sortir a jugar amb 12 joves; si els interesso haurem d'asseure'ns i parlar.» La Penya també va desmentir qualsevol contacte. L'acord seria per mes d'un any. Hi ha la circumstància que el representant de Maldonado és el mateix que el de Pepu Hernández.

Berrocal torna.

D'altra banda, un altre tècnic català que torna és Josep Maria Berrocal, que després de ser campió d'Ucraïna ha decidit tornar. Berrocal té alguna oferta (sona a Menorca) tot i que té contracte. El seu recanvi al Budivelnik és el serbi Zvezdan Mitrovic.

Pepu Hernández diu personalment als jugadors que marxa

El tècnic del DKV Joventut va ser ahir al matí a l'Olímpic i va parlar amb alguns dels jugadors, a qui va comunicar personalment que marxa de la Penya. El tècnic tornarà a ser avui a l'entrenament abans de tancar el seu acord amb el Joventut i poder marxar lliure a l'Estudiantes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)