FEB

Victòria solvent el dia del retorn de Martorell

EBA. El Quart manté el pas ferm i passa per sobre del Montgat, gràcies a la seva defensa i a l'encert des del perímetre

MONTGAT72

QUART86

El Quart va tornar a sotmetre el Montgat i es va apuntar la segona victòria de la temporada. Tot es va gestar en el tercer quart, quan els gironins van trencar el partit amb un 0 a 10 inicial (29-47). Abans, el Quart havia estat molt sòlid al darrere però no ho havia pogut traslladar al camp d'atac (21-20, en el primer quart) fins que, en el segon període, va començar a trobar la fluïdesa en atac, sense estar brillant però collant al darrere (8 punts locals).

Amb l'avantatge consolidat, el Quart va moure bé la pilota i va trobar sempre un jugador obert per anotar. A dins, tot i la baixa de Lluís Martínez (fractura al nas en l'últim entrenament) es va mantenir l'equilibri, fins i tot quan el Montgat va pressionar a la desesperada.

La millor notícia

L'alegria va ser doble, pel triomf i per la reaparició de Moisès Martorell, de baixa per culpa d'una malaltia. A 1:40 del final i amb tot resolt, Marc Delemus el va fer entrar, més de 5 mesos després d'haver jugat el seu últim partit.

MONTGAT: Ortiz (11), Morales (8), Salvador (2), Ivanovic (6) i Medio (4) –cinc inicial–; Bassas (8), Rodríguez (13), Nogales, Muñoz (1), Cuesta (5), Almuní, Cairó (14). 20/37 de 2, 4/14 de 3 (Ortiz, Bassas, Rodríguez i Cuesta), 20/24 tirs ll., 25 reb. (7 Rodríguez) i 64 de valor. (20 Rodríguez) QUART P. SANT FELIU: Edu Jiménez (21), Herrera (7), Camós (11), Lozano (1) i Vila (6) –cinc inicial–, Èric Jiménez (11), Puertas (2), Bataller (18), M. Serra (9), Molina, G. Serra i Martorell. 13/24 de 2, 13/31 de 3 (4 Bataller, 3 Jiménez, 3 Edu i Serra), 21/29 tirs ll., 28 rebots (5 Herrera i Bataller) i 82 de valoració (26 Bataller). PARC.: 21-20, 29-37, 43-66, 72-86.