FEB

Cop d'autoritat després de dues derrotes

EBA. El Quart no dóna opcions al Sabadell i obté el seu primer triomf com a local després de les doloroses derrotes de les últimes jornades

QUART 98

SABADELL 56

El Quart va poder celebrar la primera victòria de la temporada davant la seva afició contra un Sabadell que només va plantar cara durant els primers minuts de partit. Les grans accions ofensives d'Èric Jiménez (15 punts en els primers 11 minuts) i les 15 pilotes perdudes dels sabadellencs en la primera meitat van permetre als gironins escapar-se de seguida. En el segon període, Àlex Herrera es va afegir al festival anotador per tal d'augmentar la diferència fins als 31 punts en arribar al descans.

Quan tot feia pensar que el conjunt vallesà reaccionaria en la segona meitat, per intentar, si més no, maquillar el resultat, l'encert del Quart no va minvar i la distància entre els dos equips va augmentar fins als 40 punts (80-40, al final del tercer període). L'últim període va permetre a Marc Delemus donar minuts a tots els seus homes, que van respondre anotant i concloent un matx rodó per als gironins.

Després de la manera com el Quart havia perdut en les darreres jornades –tot i dominar durant la major part del partit–, aquest triomf podria donar moral a l'equip gironí, que la setmana vinent podrà confirmar el seu bon estat de forma a la sempre difícil pista de l'Olivar.

QUART: Puertas (2), Eduard Jiménez (21), Bataller (8), Herrera (16), Camós (8) –cinc inicial–; Èric Jiménez (20), Serra (6), Martínez (6), Lozano, Serra (2), Martorell (4) i Vila (6). 26/44 de 2, 10/27 triples (5 Eduard Jiménez, 2 Èric Jiménez, 2 Serra i 1 Camós), 16/22 tirs lliures, 36 rebots (8 Vila), 21 assistències (5 Bataller) i 124 de valoració (23 Èric Jiménez). SABADELL: Brunet, Ollé (5), Vidal (3), Ramírez (17), Mañes (14) –cinc inicial–; Hernández, Tres, Devesa (2), Valdez (11) i Guardia (4). 14/33 de 2, 4/20 triples (2 Ramírez, 1 Ollé i Mañes), 16/23 tirs lliures, 30 rebots (7 Mañes), 7 assistències (3 Guardia) i 36 de valoració (17 Mañes). PARCIALS: 24-9, 30-14, 26-17 i 18-16.