FCBQ

Exhibició contra el líder

EBA. El Quart passa per damunt del Collblanc, obté la tercera victòria consecutiva i demostra que pot aspirar a tot

QUART83

COLLBLANC58

El Quart va demostrar que no té limits amb una solvent victòria contra el fins ara líder en solitari de la categoria. Els homes de Marc Delemus van sortir totalment ficats a dins del partit. Edu Jiménez, amb un espectacular 7/9 en triples, va liderar l'atac de l'equip des del primer minut i va permetre que el conjunt gironí agafés la iniciativa en el resultat.

La faceta defensiva del Quart també va ser excel·lent, ja que van llegir amb encert els atacs del rival i amb moltes ajudes per impedir el desplegament del potent joc interior del conjunt de l'Hospitalet.

El marcador al descans ja reflectia un 43-28 que permetia que els locals se n'anessin als vestidors amb el matx molt de cara. Però en la represa, en comptes d'abaixar la intensitat, el Quart va mantenir la bona defensa de la primera part i va gaudir de l'aportació ofensiva de molts dels seus homes. La direcció de joc de Bataller i Pau Vila i l'aportació com a fals interior d'Eduard Camós van permetre que els quartencs augmentessin la diferència fins als 22 punts al final del tercer període. En els últims minuts de l'enfrontament, els barcelonins ja no van tenir cap possibilitat de sortir vencedors d'una pista en què els darrers equips que l'han visitat n'han sortit ben escaldats.

Amb aquesta victòria, la cinquena de la temporada, el Quart afronta les dues jornades que resten per acabar la primera volta amb optimisme, ja que les derrotes patides han estat, com a mínim, ajustades. En canvi, victòries com la d'ahir fan pensar que l'equip gironí, amb els rols dels jugadors cada cop més ben definits, pot aspirar a tot aquesta temporada. Les possibilitats per acabar la primera volta com a líders impliquen vèncer a la pista del Santfeliuenc la setmana vinent i superar amb èxit la difícil visita del Tarragona d'aquí a dues jornades.

QUART PISCINES SANT FELIU: Edu Jiménez (29), Bataller (8), Herrera (4), Camós (10), Martínez –cinc inicial–; Èric Jiménez (12), Puertas (3), Serra, Lozano (8), Martorell (4) i Vila (5). 20/37 de 2, 12/24 triples (7 Edu Jiménez, 3 Èric Jiménez i 2 Bataller), 7/11 tirs lliures, 35 rebots (9 Bataller), 17 assistències (6 Bataller) i 102 de valoració (33 Eduard Jiménez). COLLBLANC: Andrés (6), Vall-llobera (2), Navarro (4), López (16), Guzmán –cinc inicial–; Mestres (13), Juan (15), Adán, S. Pérez, D. Pérez (2) i Corominas. 17/41 de 2, 5/19 triples (3 Juan i 2 López), 9/18 tirs lliures, 31 rebots (8 Mestres), 14 assistències (5 Mestres) i 47 de valoració (20 Mestres). PARCIALS: 19-8, 24-20, 16-9 i 24-21.

LETAL

18/27
triples
ha fet Edu Jiménez en els tres últims partits: 5/9 contra el Sabadell, 6/9 contra l'Olivar i 7/9 ahir. Venia de fer 0/8 contra el Pardinyes.