Herrera (11), M. Soler(13), Quirante (6), Crisostomo (9) i Garriga –cinc inicial– W.Soler(8), Abad (14), Planas (5), Castellanos (7) i Sendra (9). 14 triples: 2 W. Soler, M. Soler, Quirante, Castellanos i Sendra i 1 Herrera, Abad, Crisostomo i Planas. 10/17 tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Planas.
Doña (7), Dabad (7), Segura (7), Carreras (23) i Lasala (16) –cinc inicial– Albadalejo (2) i Gutiérrez. 4 triples: 2 Carreras i 1 Doña i Segura. 12/26 tirs lliures. 16 faltes. Eliminat: Dabad.
PARCIALS:
16-14, 20-8, 20-15 i 26-22.
COMENTARI:
Gran partit del Roses, que va aprofitar la visita d'un dels equips de la part baixa de la classificació per recuperar les bones sensacions en l'aspecte ofensiu. Tot i l'inici irregular de partit dels locals, en gran part propiciat pels problemes de faltes, el Roses es va saber recompondre amb un segon període en què tan sols va rebre 8 punts del Lliçà. La segona part va servir perquè el Roses anés eixamplant la diferència en el marcador amb un bon últim quart, en què van anotar 26 punts (5 triples).
62
FARNERS:
Bau (6), Font (6), Hermoso (3), Àlex (24) i Formiga (7) –cinc inicial– Noguer (4), E. Barcelona, P. Barcelona, Bosch (4) i Luque (8). 7 triples: 2 Font, Àlex i 1 Hermoso, Formiga i Luque. 17/33 tirs lliures. 27 faltes. Eliminats: Noguer i Hermoso.
78
ARBÚCIES:
Noguera (4), Vila (11), Condom (11), Pires (17) i Masnou (10) –cinc inicial– F. Sánchez (8), D. Sánchez (12), Auladell (2) i Canaleta (3). 7 triples: 2 F. Sánchez, Vila i Condom i 1 Pires. 23/29 tirs lliures. 23 faltes
PARCIALS:
17-21, 12-19, 14-18 i 19-20.
COMENTARI:
Partit dominat per l'Arbúcies, que amb un gran joc col·lectiu, només va veure perillar la victòria quan restaven dos minuts pel final, quan el Farners va aconseguir situar-se només 4 punts per sota (62-66). La precipitació posterior dels locals va propiciar un parcial de 0-12 que va sentenciar definitivament el partit.
85
L'ESCALA:
Capella (7), Martini (23), Usan (13), Costey (10), Danés (23) –cinc inicial–; Saidú (4), Estruch (2), Carmona (2) i Geli (1). 8 triples: 5 Martini, 2 Costey i 1 Danés. 15/19 tirs lliures. 19 faltes.
59
PREMIÀ:
Buch (2), Bassa (7), Millán (4), Vujadinovic (8), Falconero (8) –cinc inicial–; Trell (5), Muñoz, Sagnang, Subira (5), López (4), Illescas (4) i Sánchez (12). 1 triple: Trell. 16/21 tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
19-11, 41-23, 67-40 i 85-59.
COMENTARI:
L'Escala va deixar la cua de la classificació després de vèncer l'actual cuer, el Premià, per un còmode 85-59. L'Escala, que va tenir com a referents Martini i Danés, va segellar la victòria abans de marxar als vestidors. Amb aquest triomf, els escalencs surten de les posicions de descens directe per primer cop des de fa molt de temps.