FEB

Es regeneren i obren forat

EBA. Victòria des de la defensa del Quart, que aprofita l'ensopegada dels rivals per situar-se quart tot sol

pardinyes63

quart73

El Quart va tornar a competir i va obtenir la novena victòria que, gràcies a les desfetes de l'Hospitalet i el Santfeliuenc com a locals, li permet ocupar el quart lloc en solitari. Els gironins van saber suplir l'absència d'Herrera –la majoria de minuts es van jugar amb quatre petits– amb bons esforços defensius i joc en transició i si no van trencar el partit va ser per la falta d'encert general.

No va ser el cas d'Edu Jiménez (5/11 de 2 i 5/7 de 3), que va liderar l'equip al davant i, a més, va ser clau per assecar el base Pau López (22 punts i 21 de valoració en la primera volta, 3 i -4, ahir). Amb tot, el joc de 2 per 2 del base i Edu Villacampa va ser el recurs ofensiu del Pardinyes.

Al final del segon quart, dos triples de Jimix van estirar la diferència (39-30) però no hi va haver manera de trencar per la falta d'encert (15/44 en tirs de 2). La solució sempre va ser defensar, recuperar pilotes (11, i 15 pèrdues del Pardinyes) i córrer, lectura ben interpretada per Bataller. En l'últim quart, el rival va aprofitar el baix encert dels tiradors locals per implantar una defensa zonal 2-3, combinada amb pressió després de bàsquet (62-56), però la solució de Camós jugant de fals quatre obert i la seguretat en els tirs lliures (10/10 entre Camós i Bataller en l'últim quart) van garantir el triomf.

QUART PISCINES SANT FELIU: Puertas (2), Edu Jiménez (25), Bataller (12), Camós (13) i Martorell (2); Èric Jiménez (5), M. Serra (4), Martínez (6), Lozano (4) i Vila. 15/44 de 2, 8/26 de 3 (5 Edu Jiménez i 1 Èric Jiménez, Bataller i Serra), 19/27 tirs lliures, 45 rebots (12 Martínez), 12 assistències (6 Vila) i 84 de valoració (23 Bataller). PARDINYES: Vidal (2), Sevillano (17), Ruiz (12), Rubin de Celis (3) i Gasque (2); Vallverdú (2), López (3), Villacampa (16), Rivas (2) i Domingo (4). 20/47 de 2, 6/22 de 3 (3 Ruiz i 1 Sevillano, López i Rubin de Celis), 5/6 tirs lliures, 34 rebots (11 Villacampa), 15 assistències (6 Pau López) i 48 de valoració (24 Villacampa). PARCIALS: 20-13, 19-17 (39-30), 15-17 (54-47), 19-16 (73-63).