FEB

A les seves mans

EBA. Victòria de desgast del Quart, que li permet dependre d'ell mateix per acabar entre els tres primers

QUART70

SABADELL63

El Quart va fer la feina divendres al vespre, i els resultats d'ahir li permeten encarar les últimes quatre jornades depenent només dels seus resultats per acabar entre els tres primers i jugar la fase d'ascens.

A Sabadell, l'equip va sortir molt mentalitzat i la bona defensa li obria el camí cap a la victòria (4-11, 5'). Potser veient-ho tot fàcil, els visitants van descentrar-se i, perdent més pilotes de les habituals –13 a la mitja part, quan n'acredita 12 de mitjana–, va donar alè al rival. Un rival que, tot i tenir baixes determinants (Jonathan Ramírez i Mañés), va tenir en Vidal, inspiradíssim, el pal de paller en atac ja que, al final del tercer quart, ja duia 26 punts.

Veient-se per sota en el marcador (52-51, 30'), Bataller va estirar del carro i va fer un últim quart magnífic, amb 15 dels seus 21 punts. Això, unit a la recuperació de la defensa i la fatiga local –cinc jugadors del Sabadell van disputar 35 minuts o més–, va decidir a favor del Quart.

SABADELL: Merchán (3), Renom (5), Vidal (28), Valdés (16), Guardia (9) –cinc–; Sanauja, Brunet (2) i Altimira. 18/38 de 2, 6/17 de 3 (3 Vidal, Guardia i Merchán) i 9/14 tirs lliures. 29 rebots (7 Merchán i Valdés), 8 assistències (4 Renom) i 48 de valoració (23 Vidal). QUART PISCINES SANT FELIU: Edu Jiménez (14), Bataller (21), Camós (6), Martínez (5), Lozano (2) –cinc–; Eric Jiménez (4), Puertas, Herrera (7), Martí Serra (6), Guillem Serra, Martorell (3) i Vila (2). 17/32 de 2, 7/21 de 3 (2 Edu Jiménez, 2 Bataller, Martí Serra, Martínez i Martorell) i 15/21 tirs lliures. 33 rebots (7 Martínez i Bataller), 10 assistències (3 Vila) i 70 de valoració (27 Bataller). PARCIALS: 12-21, 14-13; 26-17 i 11-19.