Formiga (14), Gauthier (6), Font (3), Roca (10), Polls (9) –cinc inicial–; Noguer (9), P. Barcelona, E. Barcelona (20), Bosch (4), Coma (4) i Ribas (3). 7 triples: 4 E. Barcelona, 1 Roca, 1 Noguer i 1 Ribas. 19/24 en tirs lliures. 23 faltes.

Estany, Pérez (5), J.Vidal (9), Touré (8), Piñas (3) –cinc inicial–; Buñuel, Puig (6), J.A. Vidal, Fernández (11), Bosch (8), Torres (4), Moitinho (12). 16/28 en tirs lliures. 25 faltes. Eliminat: Buñuel.

PARCIALS:

23-17, 23-20, 23-10 i 17-21.

COMENTARI:

Victòria del Farners en un partit controlat des del primer minut pels locals. Fins a la mitja part els avantatges van ser curts en el marcador, ja que el joc interior de l'Arenys mantenia els visitants en el partit. En el tercer quart, un parcial de 10-0 i la lesió de Moitinho van sentenciar.

86

HOTEL NIEVES MAR L'ESCALA:
Vizcaino (20), Capella (11), Martini (20) i Company (3) i Esponella (12) –cinc inicial–; Estruch (2), Usan (4), Alonso (11), Costey, Cantenys, Manzanero, Danés. 5 triples: 3 Martini, 1 Esponella, 1 Alonso. 26/38 en tirs lliures. 21 faltes.

79

MONTGAT:
Perera (3), Baluda (21), Aibar (6), Álvarez i Sánchez (7) –cinc inicial–; Duran (6), Sardá (8), González (4), Balletbó (15), Franch (9). 5 triples: 2 Sardá, 1 Baluda, 1 Franch, 1 Balletbó. 10/22 en tirs lliures. 26 faltes.

PARCIALS:

23-19, 23-18, 24-19 i 16-23.

COMENTARI:

Victòria treballada de l'Escala, que va dominar amb comoditat el marcador, amb diferències que van arribar als 17 punts. Va ser en el darrer període quan el Montgat va remuntar, i es va posar només quatre punts per sota (74-70) a dos minuts pel final. El triomf, però, va quedar a casa perquè l'Escala va saber tancar bé el partit des del tir lliure.

60

VILASSAR:
Lloret (14), Lázaro (6), Bernabeu (8), Pérez i Fernández (11) –cinc inicial–; Roig (16), Miguel, Puente, Plandolit (3), Gómez (2), Boadas i Fomba. 3 triples: 1 Lloret, 1 Roig i 1 Bernabeu. 13/23 en tirs lliures. 18 faltes.

50

SALT:
Ferragut (10), Bonaventura (7), Ballester (4), Barnada (6) i Anglada (10) –cinc inicial–; Portaló (6), Piqueras, Jimeno, Macalou, Mateu (4), Prats (3) i Gorga. 4 triples: 2 Ferragut, 1 Bonaventura i 1 Prats. 10/15 en tirs lliures. 18 faltes.

PARCIALS:

20-14, 9-9, 15-17 i 16-10.

COMENTARI:

Gran imatge del Salt a la pista del Vilassar, que va a aprofitar els dubtes inicials dels gironins per agafar distància. La forta defensa local, amb moltes mans, va ser un malson per als visitants, que tot i així mai van estar més de deu punts per sota. En el tercer quart, va haver-hi remuntada dels d'Oriol Verdés, que es van posar un amunt. Les males decisions no van permetre manar més i en el darrer quart el Vilassar va tancar el triomf des del tir lliure, amb 7-0 en els dos minuts finals.