FCBQ

L'Onyar paga car un mal primer quart

ONYAR 65
STA. COLOMA 75

ONYAR: Barrasa (12), Pons (8), Candelario (19), Boadella (7), Carreras (6) –cinc inicial–; Obré (6), Ayach (2), Calafell (2), Rodríguez (3) i Sidera. 8 triples: 5 Candelario, 2 Barrasa i 1 Obré. 5/11 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Ayach. SANTA COLOMA: Sánchez (7), Ruiz (26), López (18), Gómez (12) –cinc inicial–; Sánchez (2), Torres, Alarcón (8) i Arredondo. 6 triples: 3 Ruiz, 2 Alarcón i 1 Gómez. 13/23 tirs llirues. 17 faltes. Eliminat: Gómez. PARCIALS: 8-25, 15-17, 26-22 i 16-11. COMENTARI: L'Onyar va pagar un fluix primer període contra el líder i actual campió de la competició, en què només va ser capaç d'anotar 8 punts, fet que va conduir a un complicat 23-42 al descans. A partir de la segona meitat els locals van millorar la defensa i van augmentar l'encert per atansar-se a només 7 punts del rival, però amb dos minuts no hi va haver prou temps per culminar la gesta, i encara menys davant l'encert del Santa Coloma.