Espanyol

espanyol

nou patrocinador

L'Espanyol més elegant

Nou patrocinador. DeWe s'encarregarà de subministrar els vestits dels desplaçaments de la plantilla durant els dos pròxims cursos

L'Espanyol i DeWe van arribar ahir a un acord perquè la firma espanyola es converteixi en el nou proveïdor oficial de vestits del club blanc-i-blau. DeWe s'encarregarà de subministrar els vestits als integrants de la primera plantilla durant les properes dues temporades.

Fruit d'aquest acord, el RCDE Stadium va ser l'escenari de la foto oficial de la primera plantilla i el cos tècnic amb els nous vestits oficials que lluiran en els desplaçaments durant aquesta campanya. Molt elegants, els jugadors i els tècnics han posat per als mitjans oficials del club, i és per aquest fet que els jugadors van canviar l'escenari habitual dels entrenaments a la ciutat esportiva per la gespa de l'estadi de Cornellà.

Després de la sessió de fotos, en què no van faltar les bromes ni el bon humor, Quique Sánchez Flores va iniciar els entrenaments per treballar aspectes clau per utilitzar al Calderón, com la pressió alta i la velocitat en la recuperació per contraatacar al més ràpid possible. L'única absència va ser la de Pablo Piatti. L'argentí té problemes al genoll dret i fins avui no se sabrà si podrà viatjar amb la resta de l'expedició a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)